Wat kost een app?

Wat kost een app? Een vraag die vaak beantwoord wordt met: ‘dat hangt er vanaf’. En helaas, dat antwoord klopt. Omdat u er alleen niets aan heeft bieden wij een beter antwoord, we hebben dan wel wat meer informatie nodig!

Wilt u dat direct weten?

Wat kost deze opdracht?

U heeft al goed voor ogen wat u wilt en de volgende stap moet gezet worden! Stuur ons een bericht met omschrijving van uw opdracht en we geven u z.s.m. een indicatie van de kostprijs en levertijd. Hoe specifieker uw omschrijving, hoe beter de indicatie!

Wilt u dat direct weten?

Wat kost deze app?

Wilt u een inschatting van de kosten voor een app die al in de App Store of Play Store staat? Stuur dan een bericht met vermelding van deze app. Meldt ook wat u anders wilt, weg wilt laten of toe wilt voegen.

Wilt u dat direct weten?

Wat kost een App? Hoe lang duurt het? En meer vragen.

Hoe lang duurt het ontwikkelen van een app?

Onze gemiddelde levertijd is 6 weken. De levertijd hangt natuurlijk af van de app en kan variëren. Echter door jarenlange ervaring kunnen we u snel een indicatie geven, wat is uw app idee?

Kunnen jullie langskomen om mee te denken over de app?

Natuurlijk! Sterker nog, dat doen we heel graag! Wij denken vooral van uit de techniek die een smartphone/tablet biedt, door samen met u uw bedrijf te bekijken komen we samen tot goede ideeën. We hebben op deze manier al meerdere bedrijven geholpen te automatiseren!

Waarom moet ik kiezen voor Android of iOS?

Wij ontwikkelen uw app op maat. Dat betekent dat we de code schrijven in de taal van Android danwel iOS. Dit werkt niet bij alle ontwikkelaars zo. We zouden bijvoorbeeld alles in het ‘Engels’ kunnen schrijven zodat elk apparaat het wel ongeveer begrijpt, echter verstaat Android bijvoorbeeld veel beter ‘Frans’ en iOS veel beter ‘Duits’. Om die reden schrijven we in de juiste taal, dit biedt u nu en in de toekomst een app waar u blij van wordt!

Waar kan ik langskomen?

Wij hebben ons kantoor in Amersfoort. Daar bent u van harte welkom! U kunt ons bereiken via 030 3200 342 en ons adres is:

  • Mobiel Bekeken
  • Algolweg 9 – 10
  • 3821BG Amersfoort

Wat kost een app?!

App idee of opdracht?

App idee of opdracht?

Wilt u een antwoord op de vraag 'wat kost dat?'

Ja, dat wil ik nu weten!

You have Successfully Subscribed!