AutoBLOX

Het begon met een opdracht

Voor de iPhone, de iPad, Android en alle smartphones en tablets die we nu kennen was er de PDA. Daar was FleetSelect Online Autoveilingen al een early adapter. En nu zijn ze dat nog met de door ons ontwikkelde app voor Android en iOS.

Wat je met de app kan

Met de AutoBLOX app worden er auto’s geinspecteerd. Door het kenteken in te voeren wordt er al direct een rapport aangemaakt met veel basis gegevens. Vervolgens zijn er allerlei gegevens in te voeren, kunnen er foto’s gemaakt worden en ook wordt een een schaderapport opgemaakt. De app maakt het mogelijk om direct de rapporten te versturen waardoor alle gegevens direct beschikbaar zijn op kantoor, dat is automatiseren!

Meer dan 12000 auto's per jaar!

Zo belangrijk is deze app al geworden, duizenden auto’s per jaar! Meer weten over de techniek? Neem contact met ons op!

Receptenmaker

Het begon met een idee

Recepten verzamelen deden we vroeger door ze uit te knippen en in een schrift te plakken. Dat doen we nu anders, digitaal en met handige functies!

Wat je met de app kan

Vind makkelijk recepten terug, sorteer op bereidingstijd, pas ingredienten aan op aantal personen, kookstand met extra groot lettertype, kookwekker, en meer!

Meer dan 180.000 downloads!

Deze app wordt gewaardeerd! Met meer dan 180.000 downloads en een duidelijke 4,5 sterren beoordeling!

appstore

Meer informatie via www.receptenmaker.nl

Er is ook een website beschikbaar om recepten in te voeren: www.receptenmaker.com

Apportage

Het begon met een idee

Formulieren. We gebruiken ze overal voor, meestal gaat het om standaard vragen en notities die gemaakt moeten worden. Met Apportage maken we het heel eenvoudig: noteren, foto’s toevoegen, handtekening er onder en direct een PDF naar alle partijen. Klaar!

Wat je met de app kan

De Apportage app wordt nu gebruikt door makelaars. Er wordt een inspectie van een huis uitgevoerd, er worden bijvoorbeeld meterstanden genoteerd en foto’s gemaakt van het gebouw. Op locatie wordt direct door beide partijen een handtekening gezet (gewoon via de iPad) en het rapport wordt opgeslagen als PDF. Voor de zekerheid gaat er een kopie naar kantoor. Dat is professioneel afhandelen!

Ook offline!

Deze app werkt ook offline! Zo is er geen internetverbinding nodig en kan er op op locaties zonder wifi een rapport gemaakt worden. Zodra er internet beschikbaar is wordt het rapport verstuurd. Klaar!

Meer informatie? www.apportage.nl

App idee of opdracht?

App idee of opdracht?

Wilt u een antwoord op de vraag 'wat kost dat?'

Ja, dat wil ik nu weten!

You have Successfully Subscribed!